fbpx
 

O nas

Skupina TILLIT je locirana v Mariboru na Turnerjevi ulici 17 v poslovni stavbi družbe Meltal d.o.o.. Naša prevladujoča dejavnost je računovodske in knjigovodske storitve ter poslovno in davčno svetovanje. Z vodenjem računovodstva za družbe in samostojne podjetnike ter druge poslovne subjekte se ukvarjamo že preko 20 let. Za računovodenje uporabljamo spletni računovodski program miniMAX družbe SAOP iz Šempetra pri Novi gorici.

Zraven računovodstva naša ekipa nudi tudi oblikovanje celostnih grafičnih podob (logotipov, vizitk, dopisnih listov, kuvert), oglasnih letakov, zloženk, podjetniške in društvene publikacije, kataloge, cenike ter izdelavo osnovnih korporacijskih predstavitvenih spletnih strani do zahtevnejših spletnih trgovin, ki omogočajo varno in sodobno plačevanje s kreditnimi karticami, paypalom ter navsezadnje tudi kriptovalutami, kot je Bitcoin.

Opravljamo tudi storitve s področja informacijskih rešitev, kot so svetovanje pri nakupu in namestitev računalniške in omrežne opreme, pohitritev in povečanje pisarniške produktivnosti s prilagojenimi aplikacijami za Office produkte, Excel izobraževanja.

V letu 2016 smo dodali novo storitev, in sicer najem virtualne pisarne. Virtualna pisarna je ugodnejša rešitev od najema klasične pisarne in pride v poštev, ko potrebujete samo poslovni naslov in sedež vašega podjetja. Več o virtualni pisarni si lahko preberete na podstrani ali na spletni strani virtualne pisarne.

Računovodski servis Maribor

RAČUNOVODSTVO

TILLIT, Suzana Potokar s.p.
MŠ: 7075448, ID za DDV: SI 36469190

Sedež: Štrekljeva ulica 76, Maribor
PE: Turnerjeva ulica 17, Maribor

Tel: 0590 35 859
E-mail: info [at] tillit.si

VIRTUALNA PISARNA

TILLIT, Marko Tomanič s.p.
MŠ: 6379362, DŠ: 39516733

Sedež: Kolodvorska ulica 10, Rače
PE: Turnerjeva ulica 17, Maribor

Tel: 0590 35 860 | Gsm: 051 870 719
E-mail: marko.tomanic [at] tillit.si

 

Računovodski program

Pri svojem delu uporabljamo računovodski program miniMAX, ki našim strankam zagotavlja varno povezavo do poslovno-računovodskega sistema v oblaku. To pa ne le, da omogoča strankam in našemu servisu hkratno delo na istih podatkih, temveč tudi olajša stranki samo poslovanje, saj ne potrebuje nobene investicije v dražje sisteme, ki bi morebiti terjali lasten strežnik, ter z njim povezane stroške vzdrževanja in varnostnega arhiviranja podatkov.

Spletni računovodski program miniMAX avtomatsko knjiži vse dokumente in obračune ter zagotavlja celovito podporo poslovanju in računovodstvu. Z njim si tako prihranite čas, poenostavite poslovanje in ste vedno usklajeni z zakonodajo.

Po posvetu z nami, kateri paket bi bil najprimernejši za vaše poslovanje, lahko za vas vzpostavimo kontakt s podjetjem SAOP, ki je avtor spletnega računovodskega programa miniMAX in dogovorimo vse potrebno.

Za varno povezavo s programom boste potrebovali digitalno potrdilo (certifikat) enega  od izdajateljev: Sigen-ca, Pošta-CA, Halcom ali NLB. V letu 2015 pa so za vpis v program dodali še preverjanje v dveh korakih.